Online predavanje – Kako se motivirati na redovite dijabetološke kontrole?

Najava online psihološkog predavanja s Ivonom Poljak, mag. psych.

Četvrtu godinu za redom u sklopu obiteljskog savjetovališta, održavamo predavanja s Ivonom Poljak, mag.psych. Predavanja su namijenjena svim osobama s dijabetesom, njihovim obiteljima i zainteresiranim građanima. Budući da nas od prošle godine prati online verzija, koja je ujedno prilika za uključivanje šire zajednice, ovu smo godinu odlučili otići korak naprijed te ova online predavanja, koja će se održavati putem Zoom platforme, direktno prenositi putem Facebook stranice ZDD-a. Teme kroz koje će psihologinja Poljak prolaziti su aktualne i jednako tako, važne za našu emocionalnu i psihološku stabilnost.

Najava 3. online predavanja

Cilj predavanja pod nazivom “Kako se motivirati na redovite dijabetološke kontrole?” je osvještavanje unutarnjih motivatora za adekvatno samozbrinjavanje i kontrole dijabetologa te prepoznavanju barijera u provođenju istog. Sudionici će biti upoznati s načinima povećanje motivacije za redovitim kontrolama te prepoznavanju benefita redovitog praćenja sa svrhom prihvaćanja ponašanja samozbrinjavanja i bolje suradljivosti u procesu liječenja.

Predavanje će se održati u srijedu, 14. travnja 2021. u 17:30 sati putem Zoom platforme i live, putem Facebook stranice ZDD-a.

Održano predavanje pogledajte ovdje.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann