Online predavanje: Komunikacija – zauzimanje za sebe

Online predavanje: Komunikacija – zauzimanje za sebe

Najava online psihološkog predavanja s Ivonom Poljak, mag. psych.

Četvrtu godinu za redom u sklopu obiteljskog savjetovališta, održavamo predavanja s Ivonom Poljak, mag.psych. Predavanja su namijenjena svim osobama s dijabetesom, njihovim obiteljima i zainteresiranim građanima. Budući da nas od prošle godine prati online verzija, koja je ujedno prilika za uključivanje šire zajednice, ovu smo godinu odlučili otići korak naprijed te ova online predavanja, koja će se održavati putem Zoom platforme, direktno prenositi putem Facebook stranice ZDD-a. Teme kroz koje će psihologinja Poljak prolaziti su aktualne i jednako tako, važne za našu emocionalnu i psihološku stabilnost.

Najava 5. online predavanja
Komunikacija – zauzimanje za sebe
 

Cilj ovog predavanja je dati sudionicima osnovna znanja iz komunikacije – verbalne i neverbalne (kako aktivno slušati, neverbalni znakovi, prepoznavanje emocija) te znanja o komunikacijskim stilovima: asertivni, pasivni i agresivni. Najveća pozornost biti će na asertivnom stilu i načinima sprečavanja konflikta u odnosima s drugima.

Predavanje će se održati u srijedu, 13. listopada 2021. u 17:30 sati putem Zoom platforme i live, putem Facebook stranice ZDD-a.

Pass: Dijabetes
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann