Online predavanje – Promjene raspoloženja – kako ih prepoznati i što s njima?

Online predavanje – Promjene raspoloženja – kako ih prepoznati i što s njima?

Najava online psihološkog predavanja s Ivonom Poljak, mag. psych.

Četvrtu godinu za redom u sklopu obiteljskog savjetovališta, održavamo predavanja s Ivonom Poljak, mag.psych. Predavanja su namijenjena svim osobama s dijabetesom, njihovim obiteljima i zainteresiranim građanima. Budući da nas od prošle godine prati online verzija, koja je ujedno prilika za uključivanje šire zajednice, ovu smo godinu odlučili otići korak naprijed te ova online predavanja, koja će se održavati putem Zoom platforme, direktno prenositi putem Facebook stranice ZDD-a. Teme kroz koje će psihologinja Poljak prolaziti su aktualne i jednako tako, važne za našu emocionalnu i psihološku stabilnost.

Najava 5. online predavanja
Promjene raspoloženja – kako ih prepoznati i što s njima?

Cilj ovog predavanja je informirati sudionike o najčešćim promjenama raspoloženja u suživotu sa šećernom bolesti – anksioznošću i depresivnošću. Naučit će kako primjenjivati tehnike samopomoći – aktivaciju, relaksaciju, kognitivno restrukturiranje i distrakciju kako bi naučili ovladati svojim tegobama. Također će ih se potaknuti na traženje stručne podrške u slučaju potrebe.

Predavanje će se održati u srijedu, 15. rujna 2021. u 17:30 sati putem Zoom platforme i live, putem Facebook stranice ZDD-a.

Pass: Dijabetes
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann