Online predavanje – Psihološka priprema za odlazak liječniku

Online predavanje – Psihološka priprema za odlazak liječniku

Najava online psihološkog predavanja s Ivonom Poljak, mag. psych.

Četvrtu godinu za redom u sklopu obiteljskog savjetovališta, održavamo predavanja s Ivonom Poljak, mag.psych. Predavanja su namijenjena svim osobama s dijabetesom, njihovim obiteljima i zainteresiranim građanima. Budući da nas od prošle godine prati online verzija, koja je ujedno prilika za uključivanje šire zajednice, ovu smo godinu odlučili otići korak naprijed te ova online predavanja, koja će se održavati putem Zoom platforme, direktno prenositi putem Facebook stranice ZDD-a. Teme kroz koje će psihologinja Poljak prolaziti su aktualne i jednako tako, važne za našu emocionalnu i psihološku stabilnost.

Najava 4. online predavanja

Cilj predavanjaPsihološka priprema za odlazak liječniku (dijabetologu)” je informirati sudionike o načinima pripreme za odlazak liječniku sa emocionalne i kognitivne strane. Sudionike će se motivirati na aktivan pristup liječenju i upoznati s načinima relaksacije prije odlaska, korištenju mnemotehnika za postavljanje pitanja i asertivnošću u procesu liječenja kako bi ih se potaknulo na uzajamnost u informiranju o svojoj bolesti i liječenju.

Predavanje će se održati u srijedu, 12. svibnja 2021. u 17:30 sati putem Zoom platforme i live, putem Facebook stranice ZDD-a.

Pass: dijabetes

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann