Online radionica Nepitani odgovori – Alkohol i noćni život s dijabetesom

Taboo radionice Nepitanih odgovora za mlade osobe s dijabetesom, od 15 do 25 godina, o temama vezanim uz svakodnevni, mladenački život s dijabetesom 

Poziv na online druženje mladima od 15 do 25 godina! Tema – alkohol i noćni život s dijabetesom

Svjesni činjenice da alkohol, premda zakonski zabranjen za maloljetne, svejedno nađe put do mlade osobe. Stoga, iluzorno bi bilo pomisliti da će baš svatko karakterno zaobići ovaj “porok” u širokom luku. Cilj našeg sljedećeg online druženja koje, zakazujemo za ovaj četvrtak, 25. veljače 2021. u 19 sati, sigurno se neće temeljiti na zakonima, niti upiranjima prstom “ne smiješ”, već na edukaciji i prenošenju iskustva Kluba mladih ZDD-a. 

Što možete očekivati na radionici?

Koji je sastav određenog pića, koliko ima šećera u samom proizvodu te koja vrsta alkoholnih pića podiže i/ili spušta šećer u krvi? Kako doista uživati u alkoholu, a pritom ne ugroziti svoje zdravlje i dobro se zabaviti u društvu? Ugodna, ali i neugodna iskustva te savjete mladih koji su prošli kroz fazu intenzivnih izlazaka i/ili pretjerane konzumacije alkohola. 

Smatrajte ovu radionicu kao opuštajući razgovor u najboljem društvu! Naravno, ako imate vlastito iskustvo koje biste željeli podijeliti s drugima, dapače. Baš zato što se radionica neće snimati, možete biti potpuno opušteni, upiti novo znanje i steći iskustvo više za svoje najbolje godine života! :)

Ukoliko si sramežljiv/va, postoji mogućnost i da svoje pitanje postaviš potpuno ANONIMNO putem sljedećeg obrazca pod ‘event number’ 17663. 

Tko vas očekuje od domaćina?

Kako smo u uvodnom pozivu i najavili, na ovoj će nam se radionici pridružiti stručne osobe sa područja nutricionizma i kemije koje će nas upoznati sa sastavom pića, te mlade osobe s dijabetesom koje će ispričati svoje iskustvo iz prošlosti i danas.

Kako sudjelovati na predavanju?

Jednostavno. Jedan od kriterija su godine. :) Ukoliko imaš od 15 do 25 godina, ispuni obrazac za sudjelovanje kako bismo ti mogli poslati link i password za ZOOM putem kojeg ćemo se družiti.

Svi koji su se prijavili i sudjelovali su na prošloj radionici, prijavu ne trebaju odrađivati ponovno.

Link na radionicu i WhatsApp grupu dobit ćete na dan radionice. 

Sva dodatna pitanja i upite pišite na ines@zadi.hr

 

P.s. Vjerujemo da će biti prilika za ponavljanjem ove radionice uživo! Uz degustaciju i gitaru. ;)

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann