Online radionice za djecu – novi ciklus susreta

ONLINE RADIONICA za djecu i teenagere – Edukativno motivacijska online radionica za djecu od 9 do 16 godina

Početkom nove godine, vraćamo se aktivnostima za djecu i teenagere s dijabetesom osvježenim novim ruhom.

Nastavljamo komunikaciju online putem iz više razloga. Epidemiološke mjere su u ovom kontekstu zapravo tek usputne. Naime, mnogo je djece koje se prošle godine pridružilo ovim aktivnostima, a da nisu isključivo iz Zagreba, već naprotiv, iz svih krajeva Hrvatske. Budući da nam je cilj okupiti, upoznati i međusobno osnažiti djecu iz cijele Hrvatske, online opcija se pokazala savršenom.

Stoga, svoja ćemo druženja s djecom održavati putem ZOOM platforme.

Sve što trebate napraviti jest, poslati ovaj link djeci i dopustiti im da se druže s nama.

Ponovimo – Kome su radionice namijenjene?

Na radionicama su dobrodošla sva djeca od 9 do 16 godina koja žive s dijabetesom, njihove braća i sestre, te prijatelji koji bi željeli bolje upoznati život s dijabetesom svojih prijatelja.

Kada se održava 1. radionica i koja je tema?

Naše prvo druženje zakazujemo za ČETVRTAK 13.01.2022. od 19:00 do 20:30 sati! Na ovoj ćemo se radionici međusobno upoznati i ispričati malo o svom životu s dijabetesom – kako je bilo nekada, a kako nam je danas.

Tko vodi radionicu?

Za red, rad i disciplinu ;) odnosno čitaj edukaciju i zabavu pobrinut će se Klub Mladih Zagrebačkog dijabetičkog društva sa predstavnicom Ines Jakopanec koja će i moderirati ove radionice.

Stoga roditelji, odmorite, zaslužili ste :) te dopustite djeci da uživaju u svojim trenucima upoznavanja i druženja s drugom djecom koja žive s dijabetesom.

Draga djeco, vidimo se putem malih ekrana!

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann