Prva online radionica za roditelje teenagera s dijabetesom

Prva online radionica za roditelje teenagera s dijabetesom

Radionice su namijenjene roditeljima teenagera oboljelih od dijabetesa tipa 1

 

ožujak – 3.3.2021. u 19:00 sati, ZOOM platforma
Suživot s dijabetesom u pubertetu – svakodnevni problemi i izlasci
Kako se nositi s njima i sačuvati zdrav razum?

Nastavno na radionice koje se održavaju s djecom i mladima, uključujemo u igru i one koji o njima svakodnevno brinu – njihove roditelje. Uz pomoć iskusnih članova Kluba mladih, pokušat ćemo rasvijetliti neka pitanja i probleme koji nam se svakodnevno nameću u suživotu s dijabetesom u pubertetu. Podivljali hormoni, neprestana glad, društvo, škola, tehnologija, izlasci… Dotaknut ćemo se tema koje neki već duže proživljavaju, a neki tek ulaze u njihov „čarobni“ svijet. Razmijenit ćemo iskustva, saslušati savjete moderatora i, nadajmo se, s radionice otići ohrabreni i barem nešto pametniji.

Radionicu je nastala kao suradnja Kluba roditelja ZDD-a i Kluba mladih, pa su tako moderatori radionice upravo članovi tih klubova. Glavni moderatori su Paša Muharemagić-Selimbegović i Lara Koršić Buneta, mame teenagera s dijabetesom, te Tvrko Mrkonjić, predstavnik Kluba roditelja. Kao pomoć na vaše odgovore, na radionici će biti prisutna Ines Jakopanec, predstavnica Kluba mladih, te dio mladih osoba koje vode radionice za djecu i mlade. Uz njih, na radionici će sudjelovati i Ivona Poljak, psihologica i mlada osoba s dijabetesom koja će također biti spremna odgovarati na vaša pitanja.

Svi želimo biti dobri roditelji svojoj djeci, ne postavljati im pretjerana ograničenja, a istovremeno u najvećoj mogućoj mjeri sačuvati i svoj i njihov zdrav razum i, prije svega, zdravlje. Zato pozivamo roditelje teenagera iz cijele Hrvatske da nam se priključe na radionici 3.3. u 19:00 sati.

Molimo vas da se za radionicu prijavite ovdje

Link i password za radionicu dobit ćete na dan radionice na kontakt koji ostavite u prijavnici.

Sva dodatna pitanja i upite pišite na tvrtko@zadi.hr i ines@zadi.hr

 

Očekujemo vas na Zoom-u i nadamo se da ćete doći u što većem broju!

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann