Što trebam znati o hipu i hiperu? – online radionica za djecu i teenagere

Druga edukativno motivacijska online radionica za djecu i teenagere s dijabetesom

Nastavljamo s virtualnim trendom susreta putem kojeg, kroz edukativne radionice želimo potaknuti djecu i mlade na promišljanje o dijabetesu, međusobno osnaživanje, druženje i stvaranje budućih prijateljstva. Više o projektu Edukativno-motivacijskih radionica za djecu i teenagere pročitajte ovdje.

Stoga pozivamo mlade osobe s dijabetesom od 9 do 16 godina s područja cijele Hrvatske na sljedeću radionicu koja će se održati 11. veljače 2021. od 19:00 do 20:30.

Kako je prva radionica bila samo upoznavanje, ovaj put, pričat ćemo o hipoglikemijama i hiperglikemiji. Uz druženje i razmjenjivanje naših iskustva, temu ćemo upotpuniti jednim kratkim predavanjem, iskustvima u situacijama hipa i hipera te zabavnim kvizom. Nemojte se bojati kviza, traje kraće i boli manje nego posjet zubaru! 😉

Moderator ove radionice će biti Antonia Precali, studentica medicine te osoba s dijabetesom tip 1, uz pomoć Ines Jakopanec, ali i ostalih članova Kluba mladih ZDD-a. Kako ne bismo samo mi pričale, zamolile bismo vas da pripremite jedno iskustvo koje ste imali s hipo ili hiperom te ukoliko želite podijelite ga s nama! U tome slučaju, mi ćemo te slučaje prokomentirati i saznati kako najbolje reagirati sljedeći put ako se nađete u istoj ili sličnoj situaciji.

 

Unatoč mnogim pitanjima s prošle radionice, javljamo vam da na ovu radionicu smijete pozvati i svoju braću/sestre, ali i prijatelje koje s vama provode vrijeme i htjeli bi više znati o ovim pojedinim situacijama.

Draga djeco i prijatelji, uz dopuštenje vaših roditelja, pridružite nam se već u četvrtak, 11.2.2021. u 19:00 – prijavite se na sljedećem linku.

Link i password za radionicu dobit ćete na kontakt koji ostavite u prijavnici.

Očekujemo vas na Zoom-u i nadamo se da ćete doći u što većem broju!

Do tada, neka vam krivulje budu što ravnije i hipo- i hiperglikemije što rjeđe!

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann