Što očekivati od Guardian™ Connect sustava – poziv na webinar

O novoj tehnologiji u Hrvatskoj razgovaramo s dijabetolozima, edukatorom i korisnicima

Dijabetička tehnologija nam je u posljednjih nekoliko godina uistinu omogućila dublji pogled u vlastitu kontrolu dijabetesa. Svakim tehničkim iskorakom, logično, očekujemo jednostavniji život uz dijabetes.

Savršen primjer jednog takvog iskoraka je Guardian™ Connect sustav koji je idealan za sve osobe koje su na inzulinskoj terapiji injekcijama.

Što je Guardian™ Connect sustav?

To je sustav za kontinuirano mjerenje glukoze kojeg čine 3 sastavnice: senzor, odašiljač i aplikacija na mobilnom uređaju.

Njegova posebna karakteristika je što mjeri i šalje glukozu svakih 5 minuta, a korisnik kroz alarme može biti upozoren od 10 do čak 60 minuta o viskokim i niskim vrijednostima prije nego li se one dogode.

Pozivamo te na Webinar! Saznaj više o ovoj tehnologiji

U suradnji s tvrtkom Mediligo organiziramo webinar “Što očekivati od GuardianTM Connect sustava?”, koji ćemo održati u četvrtak, 8. srpnja 2021. u 18:00 sati, live putem Facebook kanala.

 

Cilj našeg online susreta je upoznati vas i prenijeti vam detaljniji uvid u ovu tehnologiju kroz iskustva korisnika, kliničku praksu, te podrobnije tehničke specifikacije.

Predstavljamo govornike

Ponovimo također važnu informaciju, a ona je da je ovaj Sustav od 5. lipnja 2021. dostupan preko osnovne liste HZZO-a!

Pozivamo Vas, zabilježite datum našeg online susreta u svojim kalendarima i gledamo se uskoro!

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann