Upoznaj Medtronic MiniMed™ 780G inzulinsku pumpu – poziv na radionicu

Besplatna radionica za sve zainteresirane

Senzacionalna vijest, koja još uvijek odjekuje u svakom kutku dijabetičkog svijeta, dogodila se prije dva mjeseca otkako su inzulinske pumpe postale dio HZZO lista pomagala. Na tim listama nalaze se čak 2 inzulinske pumpe i to posljednje generacije svjetski poznatog proizvođača, tvrtke Medtronic!

Ne propusti priliku! Zakazujemo radionicu u Zagrebačkom dijabetičkom društvu – pozvan/a si!

Osim što mnogi od vas željno iščekujete postati vlasnici jedne od ponuđenih pumpi sa lista, jeste li imali priliku opipati pumpu uživo, vidjeti koje su sve njezine funkcije te kako izvući najbolje za sebe od ove tehnologije?

Zagrebačko dijabetičko društvo nastavlja s radionicama upoznavanja i približavanja inzulinskih pumpi prema postojećim i budućim korisnicima.

Stoga, zabilježi u svom kalendaru datum 12. svibnja 2022. (četvrtak) kada ćemo u prostorijama Zagrebačkog dijabetičkog društva, Antuna Bauera 19/dv, u 18 20 sati ugostiti predstavnike tvrtka MediLigo i Medtronic.

Edukacija i iskustva korisnika hibridnim putem

Ulaz je besplatan i otvoren za sve zainteresirane koji žele naučiti više! Vidimo se u Bauerovoj!

Za sve vas koji niste iz Zagreba, a željeli biste sudjelovati u učenju, interakciji i prenošenju vlastitih iskustava, osigurat ćemo live stream prijenos putem našeg Facebook linka. Stoga, gledamo se i hibridnim putem. :)

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann