Veganska prehrana i dobro regulirana glikemija kod veganstva – online nutricionističko predavanje

Online nutricionističko predavanje s MSc. nutr. Ivom Tokić Sedlar

Veliko zadovoljstvo nam je pozvati vas na predavanje pod nazivom “Veganska prehrana i dobro regulirana glikemija kod veganstva” koje će održati MSc. nutr. Iva Tokić Sedlar u ponedjeljak 22. svibnja u 18 sati.

MSc. nutr. Iva Tokić Sedlar završila je studij nutricionizma u Splitu na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, a diplomski studij Applied Human Nutrition na Oxford Brookes University-u u Ujedinjenom Kraljevstvu. U Ujedinjenom Kraljevstvu radila na znanstvenom istraživanju na temu bezglutenske prehrane. Povratkom u Hrvatsku, radi kao vanjska suradnica Poliklinike dr. Babić i osniva Nutrivat nutricionističko savjetovalište u Splitu te online plaftoformu za izradu planova prehrane, dostupnu svim građanima Republike Hrvatske.

Iva je i vanjska suradnica Visoke škole Aspira na predmetu Nutricionizam te vanjska edukatorica Kluba trudnica i roditelja u Splitu. Sudjeluje i u znanstvenim istraživanjima iz područja nutricionizma. Sudjeluje u brojnim europskim projektima kao predavačica na teme prehrane djece, trudnica, studenata, sportaša i osoba starije životne dobi.

 

Pristupi predavanju

Predavanje možete pratiti putem Zoom linka (link za ulaz je crvena tipka u nastavku) ili direktno putem našeg Facebook stranice.

Podsjetimo, predavanja će se odvijati na način da će nutricionistica održati predavanje, a potom će ostaviti prostor za vaša pitanja koja se odnose na odslušano predavanje. Također, vi koji ćete pratiti predavanje putem Facebook platforme, svoja ćete pitanja moći ostaviti u komentarima, a na njih će nutricionistica nastojati odgovoriti čim prije.

Password: dijabetes

Gledamo se uskoro! :)

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann