Prijave za 5. Obiteljski kamp

Prijave za 5. Obiteljski kamp

5. Obiteljski kamp
„Dijabetes bez granica i predrasuda“

(od 6. do 8. 10. 2018., Crvena Luka Hotel & Resort u Biogradu na Moru)

Ciljna skupina korisnika  – djeca i mladi s dijabetesom tip 1 i njihove obitelji i to:
• djeca školske dobi od 6 do 14 godina i srednjoškolci od 14 do 18 godina
• roditelji, braća i sestre ciljane skupine korisnika.

5. Obiteljski kamp ove je godine osmišljen u obliku raznovrsnih trodnevnih edukativnih radionica (psihološke radionice, praktične radionice s posebnim naglaskom na sport, fizičku aktivnost i pravilnu prehranu), diskusije o svakodnevnim poteškoćama te o izazovima i iskušenjima koje donosi život s dijabetesom tijekom puberteta i adolescencije.

Nacionalnu važnost projekta prepoznali su Referentni centri za dijabetes KBC Zagreb i Klinika za pedijatriju KBC Sestara milosrdnica koji će sudjelovati u projektu.

Mjesto održavanja Kampa je Crvena Luka Hotel & Resort u Biogradu na Moru, od 6. do 8. listopada 2018 godine.

Svjesni da zbog ograničenosti kapaciteta smještaja i zadržavanja kvalitete samog projekta nismo u mogućnosti primiti sve zainteresirane, molimo vas za razumijevanje.

Svi zaineresirani roditelji – članovi Zagrebačkoga dijabetičkog društva se mogu prijaviti isključivo na mail adresu info@zadi.hr zaključno do 3. 9. 2018. godine. Najljepše molimo da se ne prijavljuju obitelji koje su već prisustvovale Obiteljskom kampu. Prednost imaju djeca koja su novootkrivena (cca 12 mjeseci od postavljanja dijagnoze). U prijavi obvezno navedete neophodne podatke sudionika: kontakt mobitel, prezime, imena, godine starosti svih članova obitelji, te koliko dugo dijete/djeca ima/ju dijabetes.

Zagrebačko dijabetičko društvo kao i svake godine organizira besplatan smještaj i hranu, te besplatan prijevoz sudionika od Zagreba do Biograda na Moru, kako i predavanja i radionice vrhunskih stručnjaka.

Kotizacija iznosi za sva tri dana Kampa, po sudioniku = 100,00 kn.

Predsjednici svih dijabetičkih udruga u Lijepoj našoj će zaprimiti na mail upute za prijave. Mogu prijaviti maksimalno jednu obitelj. Molimo Predsjednike/ Predsjednice udruge da prilikom izbora potencijalne obitelji poštuju kriterij ili da se radi o obitelji čije dijete je novootkriveno (cca  12 mjeseci od postavljanja dijagnoze) ili da predlože obitelj za koju pouzdano znaju da se vrlo teško nosi sa prihvaćanjem dijabetesa te da je lošijeg imovinskog stanja.

Prijavljenim Udrugama poslat ćemo na mail pozivnicu/obavijest o prihvaćanju za odabranu obitelj i informaciju o načinu uplaćivanju kotizacije koja će potvrditi sudjelovanje obitelji na Kampu.

Prijave su moguće do naprijed naznačenog roka (3. 9. 2018. godine), odnosno do popunjenja kapaciteta. Obavijest o tome će biti odmah stavljena na našim mrežnim stranicama kao i program Kampa.

 

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann