Obavijest – 4. Obiteljski kamp

Obavijest – 4. Obiteljski kamp

Poštovani,

nakon velikog broja upita roditelja iz područja cijele Lijepe naše, koji nisu obavješteni od strane svojih matičnih Udruga o načinu prijave za sudjelovanje na 4. Obiteljskom kampu.

Objavljujemo obavijest i najljepše molimo sve zainteresirane roditelje da se obrate Predsjedniku/Predsjednici svoje matične Udruge, jer oni su ti koji vas trebaju prijaviti na mail adresu info@zadi.hr zaključno do 17. 7. 2017. godine.

Predsjednici svih dijabetičkih udruga u RH, su osim na mrežnim stranicama ZDD-a dodatno mailom (19. 6.) obaviješteni o načinu i roku prijave obitelji koju želite prijaviti za sudjelovanje na 4. Obiteljskom kampu.

Ponavljamo i molimo da se poštuju kriteriji kod prijave:
•ili da se radi o obitelji čije dijete je novootkriveno (cca  12 mjeseci od postavljanja dijagnoze)
•ili da predlože obitelj za koju pouzdano znaju da se vrlo teško nosi sa prihvaćanjem dijabetesa te da je lošijeg imovinskog stanja.

Zagrebačko dijabetičko društvo kao i svake godine organizira besplatan prijevoz autobusom od Zagreba do Zadra i natrag, besplatan smještaj i hranu, te besplatna predavanja i radionice vrhunskih stručnjaka. Kotizacija je za sva tri dana Kampa, po sudioniku = 100,00 kn.

Nakon isteka roka prijava (17.7.) prijavljene obitelji prema postavljenim kriterijima koje će biti sudionici Kampa će biti telefonski obaviještene o sudjelovanju, zaključno do 6.9.2017. godine.

Zahvaljujemo svima na poslanim prijavama i na ukazanom interesu!

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann