Vaterpolo utakmica i poticanje svjesnosti o šećernoj bolesti

Vaterpolo utakmica i poticanje svjesnosti o šećernoj bolesti

U susret mjesecu studenom, koji je posvećen svjesnosti o dijabetesu, Zagrebačko dijabetičko društvo započinje s nizom aktivnosti. Prva aktivnost će imati 3 komponente, sport, obitelj i javnozdravstvenu notu.

S veseljem pozivamo vas i vaše obitelji da u subotu, 3. studenoga od 19 sati budete gromoglasna publika na bazenima Mladost (Jarunska 5).

Zašto?

Nakon 6 godina vaterpolisti Mladosti igraju europsku Ligu prvaka. Naši domaćini, HAVK Mladost u ovu subotu ugošćuju njemački Spandau 04.

Zašto još?

Među ovim sjajnim momcima, nama je jedan posebno drag. Pogađate. Svoje će ruke na vratima gola raširiti neustrašivi kapetan ekipe, Ivan Marcelić, za kojeg vjerujemo da je jednako tako fokusiran i kad se dijabetesa tiče.

Koja je naša uloga?

Prije svega, pokazati da možemo biti gromoglasna publika. Pogotovo kad se lopta približi vratima našeg Ivana. Znamo da će njemu, ali i cijeloj vaterpolo ekipi vaše bodrenje biti dodatni val (iako su u bazenu ) u leđa. Nadalje, uz naše sjajne vokalne mogućnosti, ovo je još jedna prilika da se okupimo, dobro zabavimo, ali i odašaljemo poruku svima na malim ekranima o rastućem trendu dijabetesa. ZDD će provesti prvu u nizu javnozdravstvenih akcija te zainteresiranoj publici i vaterpolistima mjeriti šećer u krvi.

Šlag..ili šećer  na kraju

Nakon završetka utakmice, imati ćete priliku fotkati se s vaterpolistima HAVK Mladost te se međusobno podružiti i razmijeniti iskustva.

Vidimo se!!

SAŽETAK:

• Subota, 3.11.2018., 19 sati, ŠRC Mladost (Jarunska 5),
• Vaterpolo – Liga prvaka, HAVK Mladost vs. Spandau 04,
• ulaz je BESPLATAN,
• Mjerenje šećera u krvi zainteresiranim građanima
• Međusobno druženje i gromoglasno navijanje
• Još malo gromoglasnog navijanja za Ivana Marcelića (kapica br.1 u vaterpolu), (tip 1 u dijabetesu)
• Fotografiranje i druženje s vaterpolistima

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann