Pogodnosti za članove ZDD-a u Karl Dietz poslovnici u Zagrebu

Pogodnosti za članove ZDD-a u Karl Dietz poslovnici u Zagrebu

Obavijest članovima Zagrebačkog dijabetičkog društva

Popusti na pomagala u poslovnici u Ilici 184

Ostvarena je suradnja s tvrtkom Karl Dietz te će od sada članovi Zagrebačkog dijabetičkog društva, uz člansku iskaznicu na uvid, ostvariti popust od 10% za plaćanje gotovinom ili kreditnim karticama na sve artikle (popust se ne odnosi na rolatore i privremena kolica) u poslovnici koja se nalazi u Ilici 184, u Zagrebu.

 

Na dijabetes program ostvarujete 15% popusta kada kupujete:

– test trakice Caresens;

– test trakice za ketone Ketosens;

– lancete Caresens (iDia lancete do isteka zaliha);

– igle za inzulinske penove Wellfine ( IME FINE do isteka zaliha).

Ukratko o tvrtci

Tvrtka Karl Dietz Kijevo započela je s radom 1996. godine u Kijevu kao mala obiteljska tvrtka. Od samih početaka stavili smo naglasak na poslovni rast u skladu s potrebama svih naših krajnjih korisnika. Naglasak i orijentacija na krajnjeg korisnika i njegove potrebe i želje, osigurali su nam rast i razvoj sve ove godine. Od male obiteljske tvrtke razvili smo se u jednog od vodećih distributera u sektoru medicinskih i ortopedskih pomagala u Hrvatskoj.

Proizvodi su podijeljeni prema programu kojem pripadaju – dijabetes, bolnička oprema, inkontinencija, namještaj i oprema za njegu, obloge za rane, ortopedske cipele i ulošci, ortotika, protetika, rehabilitacija i zaštitna oprema.

Kontakti

Više informacija i novosti dostupne su na web stranici, Facebook stranici, te Instagram profilu.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann