Suradnja ZDD-a i Ljekarna Zagrebačke županije

Suradnja ZDD-a i Ljekarna Zagrebačke županije

Obavijest članovima Zagrebačkog dijabetičkog društva

Pogodnosti za članove ZDD-a u Ljekarnama Zagrebačke županije

Od 15. prosinca 2020. članovi Zagrebačkog dijabetičkog društva, uz člansku iskaznicu na uvid, u Ljekarnama Zagrebačke županije mogu koristiti pogodnost od 15% popusta za plaćanje gotovinom ili kreditnim karticama na određeni dio asortimana dodataka prehrani.

Popust se odnosi na sljedeće brandove: JGL OTC, Belupo OTC, Pliva OTC, Hamapharm, Supradyn, Hermes, Mev Feller, Dietpharm i Solgar.

Popust se ne odnosi na preparate koji su registrirani kao lijekovi.

Ljekarne Zagrebačke županije je ljekarnička ustanova koja broji sedamnaest jedinica koje se nalaze u Velikoj Gorici, Bregani, Svetom Ivanu Zelini, Jastrebarskom, Kupljenovu, Donjoj Lomnici, Mariji Gorici, Mraclinu, Pokupskom, Samoboru, Svetoj Nedjelji, Strmcu Samoborskom, Pisarovini i Buševcu.

Opskrbljujemo „zagrebački prsten“ lijekovima i medicinskim proizvodima, homeopatskim pripravcima, dječjom hranom, dijetetskim i kozmetičkim proizvodima te medicinskim pomagalima.

Popis i adrese ljekarni, kao i obavijesti o pogodnostima i redovnim događanjima u Ljekarnama Zagrebačke županije te mnoštvo korisnih i zanimljivih članaka, možete pronaći ovdje. Također, možete ih zapratiti na njihovom Facebook i Instagram profilu.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann