Intenzivirana inzulinska terapija – predavanje

Ova prilika se ne propušta! :) Pozivamo vas na predavanje Igora Bjelinskog, dr.med.

Kada počinje djelovati inzulin , kada je njegov maksimum (pik) i kada završava?  Kako u praksi djeluje podjela bazalnog inzulina na dva djela? Što napraviti u slučaju kada zabunom apliciramo brzodjelujući  umjesto dugodjelujućeg inzulina? Kako se ponašati kada nastupi inzulinska rezistencija? Povećavaju li se doze inzulina tijekom same trudnoće i nakon poroda?

Ovo su samo neka od pitanja koja su uvijek aktualna među dijabetičkom populacijom. No, odgovore na njih te mnoge druge nedoumice uvijek ćemo dobiti od vrhunskog stručnjaka, doktora Igora Bjelinskog, specijalista internista te subspecijalista endokrinologa i dijabetologa sa Sveučilišne klinike Vuk Vrhovac.

Iznimna nam je čast što se dr. Bjelinski ponovno odazvao i spreman je odgovoriti na sve vaše nedoumice. Stoga, u svojim kalendarima obavezno zabilježite sljedeći termin – ponedjeljak, 30. rujna 2019., 18 sati, prostorije Zagrebačkog dijabetičkog društva – Antuna Bauera 19, kada će doktor Bjelinski održati interaktivno predavanje na temu Intenzivirana inzulinska terapija.

Pripremite svoja pitanja! 😊 Predavanje je besplatno i otvoreno za sve!

Vidimo se!

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann