U suradnji s portalom naInzulinu.com

Nakon razdoblja korone Klub mladih se našao, pročakulao ali i isprobao tortu koje se u zadnje vrijeme počela oglašavati po društvenim mrežama. Riječ je o torti bez šećera, najstarije zagrebačke slastičarnice Orijent, koja se nalazi u samom središtu grada Zagreba s pogledom na Trg.

Kao što svi znamo, bez šećera ne znači da je bez ugljikohidrata, tako da 100g torte ima 27g ugljića, no riječ je kvalitetnijim sastojcima koji imaju manji glikemijski indeks od običnih čokoladnih torti. Od nas pet koji smo biti na isprobavanju torte šećeri su ostali u granicama normale s omanjom dozom inzulina i laganom kratkom šetnjom po centru grada. Posebno nas se dojmila različiti slojevi torte koji pružaju sve samo ne jednoličnost, kako to znaju biti neke torte bez šećera. Sam šećer na kraju su svakako kuglice ta vrhu tortu – za njih smo se potukli skoro ;)

Mogli bismo reći da torta Porofino SF (Sugar Free), iako je potrebna manja doza inzulina, zaslužuje dozovolu da se počastite kada se u blizini i ne bojite se naglih skokova glukoze.

Više o svemu pročitajte na portalu naInzulinu.com.

isprobavanje torte
isprobavanje torte-2
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann