Promocija slikovnice ˝Šećer?!˝

Promocija slikovnice ˝Šećer?!˝

Održana je promocija dugo očekivane slikovnice ˝Šećer?!˝ autorice Hane-Petre Mrčele u prostorijama Zagrebačkog dijabetičkog društva. Uz autoricu, sudjelovale su glavne junakinje slikovnice, sestre Lilith i Amelie, koje su prisutne zabavile čitanjem ulomaka iz „Šećera?!“, a potom dijelile potpise kao prave male zvijezde! Na promociji uz obitelj Mrčela gostovala je dr. sc. Nevena Krnić, pedijatar dijabetolog sa KBC-a Zagreb. Dr. Krnić je prisutnima ispričala kako se na kliničkom odjelu upoznala s Lilith  prilikom dijagnoze dijabetesa. Isti dan opisan je u slikovnici kao i druge anegdote iz svakodnevnice.

Slikovnica nije samo o šećernoj bolesti, ovo je priča o životu jedne obitelji koja bi nam svima trebala poslužiti kao inspiracija i poticaj da prihvatimo izazove u životu te uz njih postanemo bolji i jači.

Za sve koji nisu imali priliku danas doći, slikovnica će biti dostupna po redovnoj cijeni od 35 kn + poštarina (ili postoji mogućnost bez poštarine uz preuzimanje slikovnice u prostorijama ZDD-a) te za veće narudžbe po cijeni od 30 kn. Uplatu možete izvršiti na broj računa: IBAN HR1524840081135130066, HANART , Vl. Hana-Petra Mrčela

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann