Sretan Božić i 2021. godina!

Sretan Božić i 2021. godina!

Čestitka članovima, prijateljima i simpatizerima

Stiglo je doba u godini kada si međusobno želimo sve najbolje. Ipak, kako ne bismo isprazno ponavljali riječ “sretan”, želimo se osvrnuti na ono najvažnije u sreći – postizanje unutarnjeg mira i harmonije, pronalaženje autentičnog sebe, otpuštanje negativnih emocija, osjećaj topline i prisutnosti drage osobe/a!

Turbulentna 2020. je svakoga od nas počastila dobrim i lošim događajima. Osim toga, naučila nas je koliko je zajedništvo važno. Ovi blagdani će po mnogočemu biti drugačiji od onih uobičajenih, no kako ste i tijekom godine doskočili izazovu, vjerujemo da ćete i u ovim okolnostima nastojati doživjeti autentičnu sreću. Stoga, potičemo vas, nazovite svoje drage osobe, prisjetite se zabavnih trenutaka i tradicija koje ste uobičajeno za blagdane radili i podsjetite se da će ta vremena ponovno doći.

Želimo Vam uistinu SRETAN Božić i 2021. godinu!

Naravno, nismo zaboravili na dijabetes! ;) Vjerujemo da ćete u novoj godini imati još snažniju motivaciju za održavanje šećera u željenim granicama! A mi? Mi ćemo, kao i svake godine, kroz nove projekte tu motivaciju nastojati dodatno potaknuti!

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann