Tvrtka MEDILAB ONE pokreće novu telefonsku uslugu – Glukofon

Tvrtka MEDILAB ONE pokreće novu telefonsku uslugu – Glukofon

Prenosimo novosti tvrtke MEDILAB ONE

Tvrtka MEDILAB ONE odlučila je obilježiti ovogodišnji Svjetski dan dijabetesa kroz posebnu uslugu za koju, kako navode, vjeruju da će osobama s dijabetesom biti od velike pomoći i značaja.

Ovogodišnji Svjetski dan šećerne bolesti koji se obilježava 14. studenog 2020. godine posebno stavlja naglasak i slavi medicinske sestre čija su pomoć i utjecaj na osobe sa šećernom bolešću nemjerljivi. Kako bismo na najbolji mogući način obilježili ovaj dan i proslavili ulogu medicinskih sestara u samokontroli šećerne bolesti, a ujedno se ovom prilikom i zahvalili našim korisnicima na povjerenju koje su nam ukazali korištenjem dobro poznatih CONTOUR® proizvoda čiji smo ekskluzivni zastupnik i distributer, kreirali smo posebnu uslugu za koju vjerujemo da će osobama sa šećernom bolesti biti od velike pomoći i značaja.

U subotu 14. studenog 2020. godine, u terminima od 10 do 12 sati te od 15 do 17 sati, bit će aktivna besplatna telefonska linija GLUKOFON na broju 0800 600 900 te će se putem nje osobe sa šećernom bolesti moći sa svojim pitanjima obratiti dežurnoj medicinskoj sestri koja će odgovarati na njihova pitanja te pružiti adekvatne savjete i podršku.

GLUKOFON će kao usluga nastaviti svoj život u potpunosti te će se osobe sa šećernom bolesti i nakon 14. studenog, prema rasporednu objavljenom na našim internetskim stranicama, moći konzultirati s dežurnim liječnikom ili medicinskom sestrom.

GLUKOFON je dio GLUKOTEKE, naše online baze provjerenih informacija i savjeta stručnjaka te izvor motivacije kako bi svi pronašli pravu mjeru u samokontroli šećerne bolesti.

Također, GLUKOTEKA omogućuje i e-mail konzultacije s liječnikom.

MEDILAB ONE ovime nastavlja razvijati usluge i dovoditi na tržište proizvode, imajući u centru pažnje upravo one čije su nam potrebe i želje prioritet te zbog kojih s velikim entuzijazmom radimo svoj posao.

Vjerujemo da ćemo na ovaj način olakšati put do potrebnih informacija svima koji nisu u mogućnosti stupiti u kontakt sa svojim liječnicima i medicinskim sestrama, kao i samim zdravstvenim djelatnicima.

Sve novosti i informacije o GLUKOFONU te ostalim uslugama i proizvodima možete saznati na internetskim stranicama MEDILAB ONE www.medilabOne.com, putem društvenih mreža te naše korisničke podrške na 0800 600 900.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann