Cijepljenje – online interaktivno predavanje s epidemiologom

Update: Video s održanog predavanja pogledajte u nastavku

Predavanje u sklopu Obiteljskog savjetovališta za dijabetes

Tema cijepljenja, o kojoj se svako toliko priča, u posljednje je vrijeme ipak zauzela vodeću poziciju u javnom prostoru. Međutim, mnoga pitanja, koja su postavljena, zahtijevaju obrazloženje stručnjaka koji se  bave tematikom cijepljenja. Stoga, iznimna nam je čast ugostiti stručnjakinju epidemiologije, dr. sc. Tamaru Poljičanin, dr. med., koja će u četvrtak, 18. veljače 2021., u 18 sati gostovati na Zoom platformi Zagrebačkog dijabetičkog društva te govoriti o temi cijepljenja.

Predavanje će biti interaktivno, stoga, pozivamo vas da si već sad pribilježite pitanja na koja biste željeli od struke dobiti odgovor.

Dinamika predavanja

U uvodnom djelu dr. Poljičanin će iznijeti nekoliko osnovnih informacija te vas upoznati sa znanstvenim istraživanjima koja su provedena za vrijeme prvog vala epidemije koronavirusa.

Nakon uvoda, slijedi interaktivni dio, u kojem očekujemo vaše aktivno sudjelovanje kroz pitanja. Molimo, da svoja pitanja tijekom predavanja, postavljate u komentarima na Zoom platformi ili na Facebook stranici Udruge, na kojoj ćemo live prenositi predavanje sa Zooma.

Na završetku ćemo sumirati glavne teze koje smo obradili tijekom ovog susreta.

Govornici

Dr. sc. Tamara Poljičanin, dr. med., specijalist je epidemiologije, viši znanstveni suradnik te voditeljica Odjela za biostatiku pri Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann