Dođi na Sportski dan Zagrebačkog dijabetičkog društva!

Dođi na Sportski dan Zagrebačkog dijabetičkog društva!

Znamo da ovoga ljeta niste dovoljno plivali, stoga je pravo vrijeme da ga završite sportski i u najboljem društvu! :)

Za vas organiziramo Sportski dan na Jarunu koji ćemo zasladiti dobrim čobancem i roštiljem, ali i hladnom Colom Zero! Da ne mislite da je sport hrana, mi smo vam na meniju pripremili natjecanje u nogometu na pijesku, badmintonu u parovima, graničaru te aerobik. Da sve ne bude smo zezancija, imamo doktora koji će nam ukratko objasniti utjecaj fizičke aktivnosti na razinu glukoze u krvi.

Dan koji trebate rezervirati za nas (sebe) je 15.09. u poslijepodnevnim satima. A ono što trebaš napraviti je prijaviti se preko ovog linka.

Pazi! Smiješ izabrati samo jedno jelo jer se brinemo za tvoj šećer, ali i jednu sportsku aktivnost jer opasnost od hipa je velika!

Ulaznice nisu skupe, a unutar njih dobiješ večeru za koju već znaš, dovoljno Coca-Cole Zero i ostalih pića bez šećera (vode). Naravno, pobjednici će dobiti vrijednu nagradu u obliku medalje i slavu! :) Svi ćemo zajedno pridonijeti tome da se super zabavimo te međusobno upoznamo i umrežimo.

Loše vijesti dolaze uvijek na kraju pa ćeš za sudjelovanje morati izdvojiti samo 15 kuna, dok je obiteljska ulaznica svega 30 kuna. Nije puno, jer toliko nam Cola u kafiću košta. Platiti možete na žiro račun (Zagrebačko dijabetičko društvo HR0323600001101555499) ili u prostorijama Zagrebačkog dijabetičkog društva (Bauerova 19/dvorište). Ulaznicu možeš preuzeti u prostorijama ZDD-a ili na Jarunu na dan eventa u 15.30 sati! Požurite jer mjesta su ograničena! ;)

Mi organizatori tamo ćemo doći rano kako bismo sve pripremili za tvoje uživanje, a ti dođi u 15.30 i nadalje si prepušten nama! Mjesto okupljanja je Jarun kod pješčanih terena (odbojkaških i rukometnih), točnije mjesto za Google Maps je “Caffe Bar Charlie“.

Već u 16.00h počinje kratko predavanje dijabetologa, a nadalje program ide ovako:

16.30h – sportske aktivnosti: nogomet, graničar, badminton te aerobik prilagođen tipu 2
17.15h – krećemo s drugom utakmicom
18.00h – igrati će se finalne utakmice i meč pobjednika prve dvije utakmice – nema zezancije
18.45h – biti će proglašenje pobjednika, dok će vam medalje podijeliti posebni gosti eventa
19.00h – kreće hrana za sve sudionike, bez repeta – ipak smo mi osobe s dijabetesom!
20.00h – očekujemo završiti Sportski dan, no to sve ovisi o samoj atmosferi na samome mjestu

Naravno, to nije sve! ;) Mjerenje šećera u krvi je vrlo važno, stoga će na mjestu događaja biti dostupan aparatić za mjerenje šećera OneTouch® prije i poslije aktivnosti. Iako ćemo imati osigurane klupice i stolove, no slobodno uzmi i svoje deke/šatorska krila kako bi atmosfera bila što opuštenija i veselija! Da ne bi samo sjedili, biti će dostupni i drugačiji oblici aktivnosti poput frizbija, trampolina itd…

Više o događaju ćeš dobivati putem Facebooka, a na tebi je samo da klikneš da dolaziš! Vidimo se na Jarunu!

Zahvala onima bez kojih ovo ne bi bilo moguće:

Bez naših partnera, sve ovo bi bio samo san. :) Stoga, zahvaljujemo našim sponzorima, tvrtci Novo Nordisk Hrvatska. Također, zahvala ide tvrtci Johnson & Johnson SE d.o.o koja će se pobrinuti da na Jarunu u svakom trenutku možete provjeriti svoj šećer u krvi :)   (brend OneTouch® )

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann