Jutarnji list lansirao novi blog Dianovo

Jutarnji list lansirao novi blog Dianovo

DIAnovo je, žargonskim rječnikom rečeno, lansiran u život! O čem je zapravo riječ? Na virtualnom nebu kreiran je portal u sklopu online izdanja Jutarnjeg lista namijenjen osobama s dijabetesom kao i svim osobama željnima dobrog i kvalitetnog štiva.

Urednik bloga Dianovo, poznati je novinar Jutarnjeg lista, Gojko Drljača. Kroz svoje bogato petnaestogodišnje iskustvo  života s dijabetesom Gojko je  istraživanjem i testiranjem na samom sebi napravio preokret u svom zdravlju i došao do sjajnih rezultata glikemija.

Ponukan svojim uspjehom došao je na ideju kreiranja bloga koji će, kako kaže, biti mjesto gdje će oboljeli naći informacije o najnovijim znanstvenim spoznajama koje rasvjetljuju sve tajne dijabetesa. Dianovo će nova znanja o dijabetesu koristiti kao alat za zaustavljanje i preokret dijabetesa, za edukaciju i zaštitu interesa dijabetičara.

Nagradna igra

Portal Dianovo je za svoje pratitelje u suradnji sa Zagrebačkim dijabetičkim društvom u ovo predblagdansko vrijeme osmislio nagradnu igru simpatičnog naziva “Novogodišnja večera s najmanje šećera”. Tražimo najbolji recept za puno uživanje u dočeku Nove. Stoga, budite inventivni, kreativni i ne zaboravite na najvažniji kriterij – dobre razine glukoze nakon obroka. :)

Izvor: https://dianovo.hr/

Pozivamo Vas da pročitate upute i prijavite recepte na e-mail dianovo@hanzamedia.hr do 26. prosinca u ponoć.

 

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann