Kvalitetniji život uz SAP tehnologiju

Kvalitetniji život uz SAP tehnologiju

Najava treće online edukativne radionice o inzulinskoj pumpi i kompatibilnom senzoru

Stigli smo do posljednjeg dijela ovogodišnjeg serijala o inzulinskoj pumpi koji smo za vas organizirali u suradnji s tvrtkom MediLigo. Podsjetimo, u prvom susretu osvrnuli smo se na osnove o inzulinskoj pumpi za sve koji razmišljaju o ovoj vrsti tehnologije, no imaju određeni strah. Video pogledajte ovdje. Drugi je bio rezerviran za osnove izračuna ugljikohidrata – video je dostupan ovdje.

U četvrtak, 10. prosinca 2020. u 18 sati govorit ćemo o naprednim funkcijama inzulinske pumpe uz kompatibilni senzor.  Ovo će predavanje biti posebno po tome što će se, kao i u prvom, uključiti korisnici ove vrste tehnologije te vam prenijeti svoja iskustva i trikove.

Teme o kojima ćemo govoriti
  • Prednosti inzulinske pumpe (Dual bolus, Temporary basal, aktivni inzulin)
  • Senzorom potpomognuta terapija inzulinskom pumpom (SAP) – (Kako rukovati tehnologijom i iskoristiti njezin puni potencijal?)
  • CareLink Personal sustav – što moramo znati i kako koristiti ovaj sustav?
  • Tko ima pravo na ovu tehnologiju i koja je cijena u slobodnoj prodaji?

Bonus! – Najava – dolazak noviteta na tržište

Govornici
Kako sudjelovati?

Interaktivna edukacija odvijat će se paralelno, putem Zoom platforme i live na Facebook stranici Zagrebačkog dijabetičkog društva. Vama na izbor ostavljamo odabir preferirane platforme. :)

Passcode: dijabetes
Kome je namijenjeno predavanje?

Predavanje je namijenjeno prvenstveno već postojećim korisnicima ove tehnologije koji žele produbiti svoje znanje i naučiti nešto novo. Ništa manje važno, namijenjeno je također svim korisnicima koji trenutno koriste samo inzulinsku pumpu ili ne koriste ni jednu od ove tehnologije. Ako ste osoba s dijabetesom tip 1, roditelj djeteta s dijabetesom ili jednostavno naš pratitelj koji želi znati više o ovoj tehnologiji – veselimo se virtualnom susretu s vama!

Rezervirajte 10. prosinca, 18 sati u svojim kalendarima i gledamo se uskoro!

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann