Obavijest o otkazivanju Obiteljskog kampa 2020.

Obavijest o otkazivanju Obiteljskog kampa 2020.

Dragi prijatelji Zagrebačkog dijabetičkog društva,

iza nas je razdoblje zajedničkog osmišljavanja, planiranja i pripremanja ovogodišnjeg Obiteljskog kampa, projekta koji se pokazao iznimno važnim kako za djecu sa šećernom bolesti tipa 1 tako i za njihove roditelje i cijelu obitelj.

 

Iako je situacija s koronavirusom u Hrvatskoj još uvijek pod kontrolom, obavještavamo vas da smo uvažavajući epidemiološku situaciju i trendove, upute nadležnih tijela i procjenjujući mogućnosti osiguravanja adekvatnih sanitarnih uvjeta, te posebno potencijalnu opasnost za zdravlje sudionika koje svakako stavljamo ispred svega, odlučili ove godine otkazati Obiteljski kamp.

 

Smatramo da su teme vezane uz život sa šećernom bolesti djece i mladih s kojima se svakodnevno suočavaju roditelji, a naročito oni koji novootkrivenom šećernom bolesti u svog djeteta započinju drugačiji i novi način života, izuzetno važne, pa je donošenje ovakve odluke bilo posebno teško.

 

Svjesni smo da je Obiteljski kamp nenadomjestiv i nenadmašiv ali u ovim trenucima moramo se okrenuti online mogućnostima.

 

Sukladno tomu, pojedine sadržaje planirane za Obiteljski kamp prezentirati ćemo sredinom listopada na virtualni način putem novog projekta pod nazivom @ kamp, te ćemo vas o tome naknadno obavještavati.

 

Koristimo ovu priliku da se od srca zahvalimo upravi Crvene Luke – Hotel & Resort u Biogradu na Moru, organizacijskom timu i predavačima, koji su do ovog trenutka doprinijeli pripremi ovogodišnjeg Obiteljskog kampa, te našim sponzorima koji su iskazali namjeru poduprijeti održavanje ovogodišnjeg Kampa. Nadamo se, da ćete nas pratiti i podržavati i ubuduće.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann