Pitaj nutricionistu – savjetovalište za članove ZDD-a

Pitaj nutricionistu – savjetovalište za članove ZDD-a

Obavijest za članove Zagrebačkog dijabetičkog društva

S obzirom na opće poznatu činjenicu da je prehrana vrlo bitan faktor u kontroli dijabetesa, proširili smo opseg djelovanja na aktivnosti koje, između ostalih, uključuju i individualna savjetovanja o prehrani.

Sa željom da vam omogućimo kontinuiranu dostupnost kvalitetnih informacija o prehrani, redovitom radu Društva pridružila se Tihana Šadek, mag. nutr.

Mnogi od vas prisjetit će se susreta s njom kroz predavanje na Kaptolu, kroz istraživanje koje je provodila u ZDD-u u svrhu pisanja diplomskog rada,  te nedavno online predavanje koje je održala.

Članovima ZDD-a je dostupno nutricionističko savjetovalište

Tihana će se pobrinuti da zainteresiranim članovima pruži potrebne informacije i savjete o prehrani, pomogne u planiranju prehrane i promjeni prehrambenih navika, kao i u praćenju napretka. Bilo da se radi o tipu 1 ili 2, djeci ili odraslima, Tihana će se vrlo rado potruditi dati  korisnu informaciju kako bi vam prehrana bila i ostala podrška u životu s dijabetesom.

 

Osim toga, u narednom periodu pripremamo vam raznolike nutricionističke sadržaje kao što su online predavanja, videozapisi odnosno tekstovi s ukusnim i zdravim receptima i još mnogo toga.

Rezervirajte svoj termin

Svi zainteresirani za nutricionističko savjetovalište neka se jave na sljedeće kontakte kako bismo napravili raspored savjetovanja te dogovorili način provedbe (online, telefonski ili uživo, ovisno o daljnjem tijeku epidomioloških mjera).

Mob: +385 91 4847 007

E-mail: tihana@zadi.hr

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann