Što očekivati od inzulinske pumpe MiniMed™ 780G? – POZIV NA WEBINAR

Što očekivati od inzulinske pumpe MiniMed™ 780G? – POZIV NA WEBINAR

O novoj tehnologiji u Hrvatskoj razgovaramo s dijabetolozima, edukatorom i korisnicima

Dijabetička tehnologija nam je u posljednjih nekoliko godina uistinu omogućila dublji pogled u vlastitu kontrolu dijabetesa. Svakim tehničkim iskorakom, logično, očekujemo jednostavniji život uz dijabetes.

Savršen primjer jednog takvog iskoraka je MiniMedTM inzulinska pumpa 780G. U ovome će nas, bez imalo sumnje, poduprijeti svi njezini sretni vlasnici, koji su prethodno koristili Veo ili 640G pumpu.

Što je 780G inzulinska pumpa?

Iako ste, vjerujemo, do sad barem na nekoliko mjesta vidjeli / pročitali o 780G revolucionarnoj tehnologiji, vrijedi u tri rečenice ponoviti osnove. Riječ je o inzulinskoj pumpi koja u sebi sadrži najnapredniju Medtronic SmartGuard™ tehnologiju. Dakle, ova tehnologija automatski isporučuje bazale i korekcijske boluse 24h na dan, svakih 5 minuta prema vrijednostima glukoze izmjerene senzorom. Time je omogućen individualni pristup svakom njezinom korisniku – osobi s dijabetesom tipa 1.

Organiziramo Webinar – saznaj više detalja ove tehnologije

Ipak, kako bismo dublje ušli u tematiku ove tehnologije, odlučili smo se ponovno, u suradnji s tvrtkom Mediligo, organizirati

webinar “Što očekivati od inzulinske pumpe MiniMedTM 780G?”, koji ćemo održati u srijedu, 9. lipnja 2021. u 18:00 sati.

 

Cilj našeg online susreta je upoznati vas i prenijeti vam detaljniji uvid u ovu tehnologiju kroz iskustva korisnika, kliničke prikaze, te podrobnije tehničke specifikacije.

Predstavljamo govornike

Da je uistinu riječ o naprednijoj tehnologiji, svjedoče korisnici kroz izjave: “Napokon mogu spavati!”, “Pumpa radi gotovo sve umjesto mene.”, “Problemi s hipoglikemijama sa 780G pumpom su uvelike postali stvar prošlosti.”, “Točnost senzora Guardian 3 je puno preciznija u odnosu na dosadašnje koje sam koristio.”

Vjerujemo da su gornje izjave vrijedne vaše pažnje stoga, pozivamo Vas, zabilježite datum našeg online susreta u svojim kalendarima i gledamo se uskoro!

Održani Webinar pogledaj u nastavku
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann