„Tisuću zašto, tisuću zato o dijabetesu tip 1“ – skup djece i mladih s tip 1 dijabetesom

„Tisuću zašto, tisuću zato o dijabetesu tip 1“ – skup djece i mladih s tip 1 dijabetesom

Poziv udruga: Dijabetes klub tip 1 Virovitica, Mellitus Rijeka, Međimurski slatkiši, Brodski slatkiši i Slatki život Đakovo

Na našu e-mail adresu pristigao je dopis – poziv na skup djece i mladih sa dijabetesom tip 1 koji će se održati 13.03.2020. do 15.03.2020. u Hotelu Lišanj, u Novom Vinodolskom. Poziv prosljeđujemo u nastavku i potičemo sve zainteresirane da se prijave.

Poštovani,

čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na skup djece i mladih sa dijabetesom tip 1 u razdoblju od 13.03.2020. do 15.03.2020. u Hotelu Lišanj, Novi Vinodolski.

Javljam Vam se u ime Udruge Dijabetes klub tip 1 Virovitica pod vodstvom dr. med. Ivana Andraševića, Udruge Mellitus Rijeka, Udruge Međimurski slatkiši, Udruga Brodski slatkiši te Udruga Slatki život Đakovo koji su se okupili da zajedničkim snagama osmisle i organiziraju projekt koji je osobito namijenjen djeci i mladima oboljelih od dijabetesa tipa 1.

Kada se govori o dijabetesu, postoji niz pitanja koja najčešće započinju riječju „ZAŠTO“, a uz tim stručnjaka koje okupljamo na najavljenom kongresu, dati ćemo Vam „tisuću ZATO“ te na taj način pomoći djeci i mladima u njihovoj borbi.

Naš primarni cilj projekta je kroz tri dana edukacije, druženja i međusobne razmjene iskustava poboljšati kvalitetu života osoba oboljelih od dijabetesa tipa 1 te potaknuti i njihove obitelji na edukaciju. Očekuju vas vrhunski stručnjaci, aktualne teme iz svijeta tehnologije i dijabetesa te raznovrsne trodnevne edukativne radionice (praktične radionice, psihološke radionice, pravilna prehrana, fizičke aktivnosti…).

Možete nas kontaktirati putem mail adrese: ivan.andrasevic@hotmail.com

Web: www.t1d-event.org

Facebook: https://www.facebook.com/events/943633732689211

Prijave za skup u gore navedenom terminu su u tijeku, a broj mjesta je ograničen. Prijave traju do 01.02.2020. godine ili kraće ukoliko sva mjesta budu popunjena.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann