Virtualno druženje Kluba mladih

Virtualno druženje Kluba mladih

preko ZOOM Platforme

Budući nas je ovo stanje izolacije spriječilo u mnogočemu, naša druženja bila su česta preko društvenih mreža te neslužbenim druženjima preko videokonfernecijskih platformi. Sada je došlo na red da vas sve čujemo na sljedećem druženju Kluba mladih – četvrtak 21.05.2020. u 18.00 preko ZOOM platforme.

Za sve vas koji se osjećate mlado, a pritom imate dijabetes tipa 1 ili znate nekoga s T1D, te želite tračak zabave unijeti u svoj dom, pridužite nam se na druženju i ugodnom razgovoru uz čašu smijeha. Iće i piće na vlastitu odgovornost uz pravilnu korekciju inzulinom.

Kako pristupiti druženju?

ZOOM PLATFORMA

Druženje Kluba mladih će se održati online preko aplikacije ZOOM (online alata za videokonferencije).

Da biste pristupili konferenciji, potrebno je napraviti nekoliko koraka:

  1. Instalirajte ZOOM aplikaciju– preporuka je na računalo/laptop, a moguće je i na mobitel (zoom.us)
  2. Pristupite druženju preko ovog linka https://zoom.us/j/96692361579 ili upisom ID koda (Meeting ID) 966 9236 1579
  3. Kada ste pristupili druženju, provjerite sljedeće:

–      Ukoliko ne čujete druženje, provjerite audio – u donjem lijevom uglu vašeg videa imate ikonicu s mikrofonom, te kliknite na join audio, te provjerite jel ikona u opciji MUTE ili UNMUTE. Budući je ideja ovog druženja da budemo pričljivi, zamolili bismo vas za provjeirte imate li neke pozadinske zvukove ili žamor (poput kosilice u dvorištu), te se sakrijete od istih kako bismo osigurali bolju kvalitetu zvuka

Jocker “pomozi”!

Preporuka da je da aplikaciju skinete ranije, te ako ste u mogućnosti namjestite kameru i isprobate mikrofon. Tim ZDD-a bit će dostupan na istome linku 5 minuta ranije (od 17:55 sati).

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann