Digitalni ekosustav za bolju kontrolu šećerne bolesti (aplikacija FreeStyle LibreLink, LibreLinkUp i cloud sustav LibreView) – Webinar

Edukativni moduli za korisnike FreeStyle Libre sustava

Tvrtka Abbott Laboratories d.o.o. osigurala je za svoje korisnike ali i sve zainteresirane osobe s dijabetesom edukativne module.

Prijavi se na edukativni webinar

Webinar “Digitalni ekosustav za bolju kontrolu šećerne bolesti (aplikacija FreeStyle LibreLink, LibreLinkUp i cloud sustav LibreView), koji će se održati u srijedu, 29. studenog s početkom u 18 sati.

Predavač:

Dr. sc. Mladen Grgurević, dr.med. specijalist internist, subspecijalist endokrinologije i dijabetologije

Radi u KB Merkur, Sveučilišnoj klinici za dijabetes,endokrinologiju i bolesti metabolizma Vuk Vrhovac kao specijalist internist, subspecijalist endokrinologije i dijabetologije.

O OVOM WEBINARU

Zamisli LibreVIew kao “most” koji povezuje osobe s dijabetesom i njihove zdravstvene stručnjake. Taj “most” omogućuje dijeljenje informacija o razinama glukoze, pomaže u razumijevanju i donošenju odluka za bolju brigu o zdravlju.

LibreView je platforma koja omogućuje osobama s dijabetesom, njihovim skrbnicima ili zdravstvenim radnicima da pregledavaju, analiziraju i dijele podatke o glukozi u krvi koje generira FreeStyle Libre sustav. To olakšava praćenje trendova u razinama glukoze i omogućava bolju komunikaciju između pacijenata i zdravstvenih stručnjaka kako bi se prilagodila terapija i poboljšala kontrola razine glukoze.

 

O ostalim webinarima pogledaj više klikom na banner

 

Pogledajte sve dosadašnje webinare na YouTube platformi

Besplatni online FreeStyle Libre seminari : https://www.youtube.com/playlist?list=PLaebmludlkNoWJIVzI6lZw-l_kjqjSJ5X

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann