Članstvo

Zašto postati članom Zagrebačkog dijabetičkog društva?

Ukoliko si osoba sa šećernom bolesti i želiš kontinuirano raditi na svojoj motivaciji za dobrom regulacijom bolesti i općenito boljem životu uz dijabetes, ovo je prava adresa za Tebe!  Ukoliko nemaš šećernu bolest, ali netko u tvojoj obitelji ima ili jednostavno znaš osobu sa šećernom bolesti i želiš joj pomoći ali i sam/a više naučiti, nema problema! Postani članom najaktivnijeg i najbrojnijeg dijabetičkog društva u Republici Hrvatskoj!

Zagrebačkog dijabetičko društvo može ti pomoći da više saznaš o svojoj bolesti, susretneš se i razmijeniš iskustva s ostalim članovima Klubova, motiviraš se, stekneš nova saznanja i prijateljstva, sudjeluješ u brojnim edukativnim radionicama (nutricionističkim, psihološkim, sportskim te mnogim drugim).

Uz pomoć liječnika, medicinskog osoblja i volontera organiziramo razna predavanja i tečajeve kojima educiramo naše članove o tome kako živjeti sa šećernom bolesti.

Časopis ZADI (Zagrebački dijabetičar) informirat će te o radu i aktivnostima Društva te dati korisne savjete za kvalitetniji život. Bilten izlazi četiri puta godišnje, a šalje se besplatno na adresu članova.

Postoji još puno razloga da za minimalnu članarinu od 15 eura godišnje odnosno 19,90 eura godišnje za obiteljsku članarinu učinite najviše za svoje zdravlje! Pozivamo te, pridruži nam se! Ne shvaćajte dijabetes kao bolest, već se nasmiješite i krenite u novi, “slatki” i zdraviji život.

I ne zaboravite: “Vaše zdravlje je u vašim rukama!

Kako postati članom?

Članom ZDD-a možete postati:

  • Dolaskom u prostorije Društva u Antuna Bauera 19/dvorište, u uredovno vrijeme za stranke (ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10-13h te utorkom i četvrtkom od 15-18h) gdje ćemo zajedno popuniti pristupnicu
  • Preuzimanjem pristupnice ZDD-a (PDF) , koju možete skeniranu poslati na email adresu info@zadi.hr ili klasičnom poštom na adresu: Zagrebačko dijabetičko društvo, Antuna Bauera 19/dvorište, 10 000 Zagreb

Članarina iznosi 15 eura godišnje, odnosno 19,90 eura godišnje obiteljska članarina (ukoliko dvije ili više osoba s dijabetesom u obitelji) u sklopu koje vam osiguravamo brojne pogodnosti. Među ostalim pretplatu na časopis ZADI, sudjelovanje na našim brojnim predavanjima, radionicama, izletima i ostalim projektima vezanim za dijabetes i šire.

Članarinu u iznosu od 15 eura odnosno 19,90 eura za obiteljsku članarinu možete uplatiti Internet bankarstvom ili općom uplatnicom na IBAN Društva: HR0323600001101555499

  • molimo obavezno upišite u rubrici opis plaćanja: Članarina za (godina) IME i PREZIME ( jer inače ne znamo tko je uplatio)
  • u rubrici poziv na broj: upišite svoj OIB
  • u rubrici model: upišite 00

Zagrebačko dijabetičko društvo se također bori za prava pacijenata kroz sudjelovanje u radu i aktivnim kontaktima sa različitim institucijama i udrugama. Neke od njih su: Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO), Ministarstvo zdravstva (MIZ), Koalicija udruga u zdravstvu (KUZ), itd..

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann