1. Obiteljski vikend na Sljemenu

1. Obiteljski vikend na Sljemenu

Obiteljski vikend na Sljemenu u Domu Crvenog križa od 9. do 10. lipnja 2018. godine

Obiteljski vikend na Sljemenu projekt je koji okuplja obitelji i djecu koja boluju od dijabetesa tipa 1.

Ovim projektom želimo još više zbližiti naše članove (obitelji) s područja Zagreba i okolice kroz edukacijske radionice, psihološke radionice, tjelovježbu te međusobna osnaživanja i realni suživot obitelji kroz provedeni vikend u prirodi. Na taj način postižemo razmjenu iskustva i znanja, davanje i primanje podrške i znanja od ostalih obitelji, međusobno zbližavanje i komunikaciju, isto tako postiže se osnovno znanje o dijabetesu – računanju ugljikohidrata i doziranju inzulina kroz praktičnu primjenu stvarnih obroka posluženih za vrijeme boravka u Odmaralištu.

Očekujemo da će se korisnici (obitelji) međusobno još više povezati i tako pozitivno djelovati u svojim zajednicama i sredinama. Isto tako, očekujemo da će sveukupan boravak rezultirati motivacijom za svakodnevnim održavanjem glikemija u normalnoj razini.

Kotizacija: po učesniku 50,00kn

Dragi roditelji,
obavještavamo vas kako su roditelji prisutni na sastanku Kluba roditelja koji je održan 24. travnja popunili sva slobodna mjesta.

Otvorena je lista čekanja po redu prijava, u slučaju da netko od prijavljenih zbog opravdanih razloga ne može sudjelovati.

Prijave na listu čekanja možete poslati na našu e-mail adresu info@zadi.hr .

Zahvaljujemo svima koji su se prijavili i veselimo se druženju na Sljemenu.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann