Osobni put do dobre kontrole – HbA1c 4,9%! – Poziv na predavanje

Kako je moguće postići HbA1c 4.9% ?

Bili ste na tehnološkom panelu i niste dobili ono što ste očekivali?? Očekivali ste klasično predavanje o dijabetesu, a kad ono „panel diskusija“? Ne očajavajte, pobrinuli smo se i za vaš gušt ;)

17.5.2019. (petak) u Gradskom kazalištu Trešnja u 18 sati za vas organiziramo čak dva klasična, ali vrlo zanimljiva predavanja: „Osobni put do dobre kontrole – 4.9%!“ i „Kako se nositi s izazovima života s dijabetesom?“. Ulaznice po cijeni od samo 10kn moguće je kupiti ovdje.

Tanja Dragun je liječnica s dijabetesom zaposlena na medicinskom fakultetu u Splitu! Dakle zna kako se drže kvalitetna predavanja i još kvalitetnija edukacija. Osim toga, osoba je s tip 1 dijabetesom već 22 godine i glikoliziranim hemoglobinom 4.9%!

Svaki „normalan“ dijabetolog će odmah zaključiti da je naša Tanja stalno u hipoglikemiji i da tako nizak HbA1c nije dobar. Ali mi znamo bolje! Tanja će kroz svoju priču dokazati da nizak HbA1c ne donosi nužno i hipoglikemije. Stoga dođite na ovo jedinstveno predavanje u kazalište Trešnju! Saznajte kako imati dobre šećere, uspješno izbjegavati hipoglikemije, vrlo štetne dijabetičke „roller-coastere“ i još puno toga!

dr. Tanja Dragun

Drugi dio večeri će biti posvećen psihologiji jer ste upravo vi to tražili. Iznimna nam je čast što se na vaše želje odazvala respektabilna stručnjakinja s područja kliničke psihologije, dr. sc. Marina Grubić. Doktorica Grubić u svojem će u svom interaktivnom predavanju otkriti kako se nositi s izazovima života s dijabetesom.

klinički psiholog, dr. sc. Marina Grubić

 

Zašto biste trebali doći na ovaj događaj?

Ukoliko vam je potrebna motivacija za bolju kontroli dijabetesa i osjećate da ćete puno više profitirati slušajući živu riječ i postavljajući direktno pitanja, petak, 17.5. u 18h je kazalište Trešnja prava adresa za vas.

Ništa manje, ukoliko smatrate da vam treba konkretno usmjerenje kako se nositi s izazovima života s dijabetesom, ponavljamo: isti datum i adresa – dođite.

U sklopu događanja smo osigurali i vrlo ukusne bio-low-carb sendviče od kojih vam šećeri neće rasti :)

Kako do ulaznice?

S Tehnološkom večeri probili smo led sa sustavom Entrio.hr. Doslovno smo ga probili budući su ulaznice nestale u roku keks. Toliko ste nas pozitivno iznenadili da smo odlučili ponoviti povijest (Ne brinite! Ovaj put sa više sjedala. ?)

Dakle, sve što trebate napraviti je otići na link i kupiti svoju ulaznicu po ponovno simboličnoj cijeni od 10,00 kn.

ZAHVALE

Zahvaljujemo se gradskom kazalištu Trešnja i ravnateljici, gđi. Višnji Babić koji su ponovo prepoznali naše aktivnosti.

Također, zahvaljujemo sponzorima, tvrtkama Novo Nordisk i MediLab koje su omogućile realizaciju cjelokupne večeri :)

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann