Webinar „Vrste inzulina, doziranje, djelovanje i karakteristike“

Edukativni moduli za korisnike FreeStyle Libre sustava

Tvrtka Abbott Laboratories d.o.o. osigurala je za svoje korisnike ali i sve zainteresirane osobe s dijabetesom edukativne module.

Pozivamo vas na webinar:

„Vrste inzulina, doziranje, djelovanje i karakteristike“, koji će se održati 23. travnja 2024. s početkom u 18 sati.

Predavač:

Dr.sc. Mladen Grgurević, dr.med. specijalist internist,subspecijalist endokrinologije i dijabetologije

Radi u KB Merkur, Sveučilišnoj klinici za dijabetes,endokrinologiju i bolesti metabolizma Vuk Vrhovac kao specijalist internist, subspecijalist endokrinologije i dijabetologije.

O ovom webinaru:

Pridružite nam se na interaktivnom webinaru posvećenom vrstama inzulina, doziranju i karakteristikama. Ovaj webinar namijenjen je svima koji se bave dijabetesom, kao i zdravstvenim stručnjacima željnima proširiti svoje znanje o upravljanju ovom bolešću. Tijekom ovog događaja istražit ćemo različite vrste inzulina, savjete za pravilno doziranje prema individualnim potrebama pacijenata te karakteristike svake vrste inzulina, uključujući vrijeme djelovanja i brzinu apsorpcije. Osim toga, dotaknut ćemo se i suvremenih tehnologija poput senzora kontinuiranog praćenja glukoze. Ne propustite priliku sudjelovati u ovom edukativnom webinaru i unaprijediti svoje razumijevanje dijabetesa. Prijavite se već danas kako biste osigurali svoje mjesto!

 

Pogledajte sve dosadašnje webinare na YouTube platformi 

 

 

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann