Osnove o inzulinskoj pumpi koje trebaš znati

Osnove o inzulinskoj pumpi koje trebaš znati

Najava prve online edukativne radionice o inzulinskoj pumpi

Nakon što smo vas zaintrigirali s trailerom o nadolazećim aktivnostima, vrijeme je da uđemo u dubinu događanja. Budući da tehnologija znatno poboljšava kvalitetu života s dijabetesom, važno je razumjeti kako ona uistinu funkcionira i posljedično tome, valja ju na ispravan način koristiti.

Zagrebačko dijabetičko društvo organizira prvo u seriji od tri predavanja o tehnologiji

Zato, odlučili smo održati seriju od tri online edukacije. U suradnji s tvrtkom Mediligo ćemo u sljedeća tri četvrtka organizirati specifična predavanja.

U četvrtak, 26. studenoga 2020. u 18 sati krećemo s prvom online edukacijomInzulinska pumpa – osnove i prednosti terapije.

Kako sudjelovati?

Interaktivna edukacija odvijat će se paralelno, putem Zoom platforme i live na Facebook stranici Zagrebačkog dijabetičkog društva. Vama na izbor ostavljamo odabir preferirane platforme. :)

Passcode: zdd
Predstavljamo govornike
Kome je namijenjena ova radionica?

Ukratko, svim osobama s dijabetesom tip 1 i onima koji žele naučiti nešto više o ovoj tehnologiji. Iako ćemo govoriti o osnovama  – što je zapravo terapija inzulinskom pumpom, od čega se sastoji, tko ima pravo na nju, koji su sve infuzijski setovi dostupni i za što se koriste, koja je razlika između SAP-a i terapije pumpom bez pripadajućeg senzora – uz sve vas koji se niste nikad susretali s ovim pojmovima, pozivamo i vas, korisnike ove vrste terapije da kroz ponavljanje učvrstite svoje znanje o osnovama.

Zabilježite datume u svojim kalendarima i gledamo se uskoro!

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann