Prijenos uživo – tehnološki panel & dijabetes

Službenu najavu za tehnološki događaj godine ste vjerojatno pročitali u članku Događaj godine – tehnološka večer i dijabetes! Ako ne tamo, onda u članku Važne obavijesti za sudionike i nesudionike. Ukratko, riječ je tehnološkoj panel diskusiji koja će se održati 15.4.2019. u Branimir Centru u Zagrebu koju organiziraju Zagrebačko dijabetičko društvo i portal naInzulinu.com. Sudjelovati će 6 vrhunskih panelista na temu tehnologije i dijabetes: liječnici, stručnjak za umjetni pankreas kućne izrade, psihologica s dijabetesom i urednik spomenutog portala. Detalji o događanju su dostupni na gornjim linkovima.

S obzirom na činjenicu da su sve karte vrlo brzo rasprodane, prisiljeni smo organizirati Youtube prijenos uživo (live streaming) za sve zainteresirane iz Hrvatske i šire.

Pripremite se jer panel diskusija počinje uskoro i to baš ovdje u donjem prozoru :)

 

Hvala svim partnerima bez kojih ova večer ne bi bila moguća (barem ne po cijeni ulaznica od 10kn  :) )

Abbott, Mediligo, Roche Diagnostics, Medtronic, Bauerfeind, Stradivari te Bontech

Svi sudionici, oni s interneta i oni u dvorani, će preko digitalne platforme Slido.com moći postavljati pitanja panelistima. Sve što trebate napraviti je najranije 6 dana prije događanja (9. travanj.) otići na stranicu Slido.com i unijeti šifru događanja (engl. event code) – koja glasi zadi. Zahvaljujući ovoj platformi ćete pored postavljanja pitanja, moći sudjelovati u kratkim i zanimljivim anketama, te nagradnoj igri!

Nagradna igra
Pored low-carb sladoleda Gelati d’Oro za sve koji dođu u Branimir Centar, za najzanimljivija i najbolja pitanja smo osigurali vrijedne nagrade.

Slovenski distributer za odašiljač MiaoMiao (webshop MiaoMiao.eu) uz kojeg Libre možete pretvoriti u punokrvni rtCGMS (nepodržan od Abbotta) pristao je povodom ovog događanja donirati tri MiaoMiao odašiljača ukupne vrijednosti 4 100kn! ? Sve o ovom uređaju možete pročitati u članku MiaoMiao – mačka za posvuda ili Libre na stereoidima na portalu mojLibre.com

Pored Miao-a, Hrvatska tvrtka Esperont će sudionicima pokloniti 4 torbice vrhunske kvalitete: za inzulinsku pumpu, Libre ili Dexcom ! Naravno vi birate dizajn i ostalo. Osim što su vrhunske kvalitete, riječ je o svjetski dizajniranim torbicama proizvedenim u Republici Hrvatskoj!

Miao  Miao  bijeli Libre  Bluetooth  adapter    i   Esperont  torbice

 

 

 

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann