Što sve trebam znati o FreeStyle Libre aplikaciji? – Webinar

Edukativni moduli za korisnike FreeStyle Libre sustava

Tvrtka Abbott Laboratories d.o.o. osigurala je za svoje korisnike ali i sve zainteresirane osobe s dijabetesom edukativne module.

Prijavi se na edukativni webinar

Webinar “Što sve trebam znati o FreeStyle Libre aplikaciji?, održat će se u srijedu, 8. studenog s početkom u 18 sati.

Predavač je Davor Skeledžija

Urednik portala naInzulinu.com. Dugogodišnji volonter društva Veliki za Male sa šećernom bolešću. Bivši predsjednik Zagrebačkog dijabetičkog društva. Bivši član izvršnog odbora Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga, te HZZO povjerenstva za Opća i medicinsko-tehnička pomagala.

O OVOM WEBINARU

Broj 1 CGM u svijetu

GLUKOZU ODSAD MOŽETE MJERITI I BEZ SKENIRANJA!

Oboljeli od dijabetesa koji preuzmu novu verziju FreeStyle LibreLink aplikacije znaju da imaju sigurnost u

baš svakoj minuti jer FreeStyle Libre 2 sustav jedini očitava vrijednosti glukoze iz minute u minutu,

a novo ažuriranje omogućuje mjerenje čak i bez skeniranja senzora.

 

Korisnicima FreeStyle Libre 2 sustava u Hrvatskoj preporučuje se preuzimanje nove verzije FreeStyle LibreLink aplikacije (dostupno u Trgovini Google Play za Android ili u App Store-u za iOS korisnike). Naime, unaprijeđena verzija ove aplikacije koja oboljelima od šećerne bolesti, uz senzor za kontinuirano mjerenje glukoze, omogućuje praktično i u potpunosti bezbolno praćenje vrijednosti glukoze, od kraja rujna ima novu značajku kojom se očitanja glukoze u stvarnom vremenu šalju izravno na pametni telefon korisnika. U praksi, ovo znači da ako bolujete od dijabetesa i koristite FreeStyle Libre 2 senzor te ako preuzmete besplatnu FreeStyle LibreLink aplikaciju, u bilo kojem trenutku možete provjeriti vrijednosti glukoze, tek pogledom na zaslon vašeg pametnog telefona. FreeStyle LibreLink aplikacija opravdano se nalazi na listi 10 najboljih zdravstvenih aplikacija u Portugalu, Njemačkoj ali i mnogim drugim zemljama[1], a zbog jednostavne primjene i učinkovitosti, veliki broj korisnika ima i u Hrvatskoj. Međutim, FreeStyle Libre sustav svojim korisnicima pruža puno više od bezbolnog i praktičnog mjerenja glukoze. Riječ je o virtualnoj zdravstvenoj platformi, pametnom ekosustavu koji osobu oboljelu od šećerne bolesti, povezuje s liječnikom, ali i s članovima obitelji i prijateljima. Naime, osim senzora i spomenute aplikacije, dio sustava je i program LibreView namijenjen liječnicima u kojemu oni mogu pratiti zdravstveno stanje oboljele osobe i trend kretanja glukoze kako bi se optimiziralo terapiju. LibreLinkUp aplikacija pak namijenjena je članovima obitelji, prijateljima i skrbnicima osoba sa šećernom bolesti koji će na svojem pametnom telefonu također dobiti informacije o razini glukoze, bez da je osoba trebala prethodno skenirati senzor i sama provjeriti vrijednosti.

SIGURNOST U SVAKOJ MINUTI

Očitanja glukoze u stvarnom vremenu automatski se ažuriraju baš svake minute, a više nema potrebe čak ni za skeniranjem senzora, što je dosad bila uobičajena praksa. Naravno, oni koji to žele, uvijek mogu skenirati kako bi vidjeli svoja očitanja glukoze. Važno je znati i to da je FreeStyle Libre sustav jedini koji omogućuje praćenje glukoze skeniranjem uvijek, čak i tijekom Bluetooth prekida, odnosno i onda kad vaš mobilni telefon ostane bez signala. Dostupnošću FreeStyle Libre 2 sustava u Hrvatskoj od siječnja prošle godine oboljeli od dijabetesa su najprije dobili mogućnost (opcionalnih) alarma kojima ih aplikacija upozorava na previsoku ili prenisku razinu glukoze. Nova nadogradnja sustava kojega diljem svijeta koristi više od pet milijuna ljudi sada pak pruža dodatnu sigurnost i još bolju kontrolu šećerne bolesti.

O ostalim webinarima pogledaj više klikom na banner

 

Pogledajte sve dosadašnje webinare na YouTube platformi

Besplatni online FreeStyle Libre seminari : https://www.youtube.com/playlist?list=PLaebmludlkNoWJIVzI6lZw-l_kjqjSJ5X

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann